СеулЗамислюєтеся над тим, де поїсти в Сеулі? До послуг гостей столиці Південної Кореї – як вулична, так і ресторанна їжа. У місті відкриті заклади, де можна покуштувати японські, корейські, китайські, європейські та російські страви.

Де поїсти в Сеулі недорого?

Недорого поїсти можна на ринку Намдемун – тут можна пообідати корейськими делікатесами, морепродуктами, рисом, м’ясом, капустою. З “вуличних” страв варто спробувати таккочхі (засмажені на вогні шматочки курки на паличці), Кімбал (суміш з рису, бекону, шпинату і яйця в сушеної морській капусті).HelloDolly

Поласувати солодкими коржиками хотток можна на вулиці Інсадон – тут прямо на очах у туристів готують рисові солодощі та пампушки. На цій же вулиці вам зустрінеться безліч кафе і ресторанів, що пропонують покуштувати корейські та страви європейської кухні.

За повноцінним обідом або вечерею за прийнятними цінами можна відправитися в фудкорти (знайти їх можна у всіх торгових центрах і поряд з основними пам’ятками).

Бюджетно пообідати можна в одному з семи ресторанів на Heukseok Stn, які спеціалізуються на корейському барбекю. У середньому обід тут обходиться в 7,5 $.

Де поїсти в Сеулі смачно?

Slobbie: шеф-кухар і його поварская команда цього корейського ресторану готують традиційні страви з продуктів, куплених на місцевих фермах. Крім основних блюд, тут можна замовити домашні десерти, традиційний чай, рисове вино. Варто відзначити, що при ресторані відкрита школа еко-кулінарії та еко-магазин (тут продаються екологічно чисті продукти).
“Корейський дім”: у цьому пафосному ресторані можна скуштувати імперську корейську кухню (крім, як тут, ніде на півострові ви її не зустрінете). Крім того, вечорами тут ви зможете побачити національне костюмоване шоу (корейські танці).
Vatos Urban Tacos: в цьому ресторані вам вдасться спробувати шедеври мексиканської кулінарії і фьюжн-страви сучасної корейської кухні. Тут варто поласувати реберцями або свинячий грудинкою з корейськими кимчи, різними коктейлями і американським пивом.
Tosokchon: в цьому корейської ресторані страви готуються не тільки на основі традиційного рису, а й женьшеню, горіхів кінгко, всіляких трав. Так, наприклад, тут можна замовити курячий суп з женьшенем (Samguetang).

Гастрономічні екскурсії по Сеулу

В рамках гастрономічного туру по Сеулу ви побуваєте в традиційному ресторанчику, де ви зможете покуштувати смажене м’ясо Самгепсаль або реберця Кальбі. Щоб познайомитися з корейською культурою, вам запропонують повчитися готувати кимчи – гострий салат з капусти.

У Сеулі сподобається відпочивати гурманам – вони зможуть прогулятися по спеціалізованим кварталах, де можна покуштувати певні страви, наприклад, рисові тістечка з гострим перцевим соусом або свинячі ніжки “ччокпаль”.

Оцініть нас!
[Загалом: 0 Середня: 0]

Від admin