RiceІспанія навряд чи в першу чергу асоціюється з рисом, однак і тут вирощуються унікальні сорти даного продукту. У ці дні сезон збору врожаю в самому розпалі, і в рисових регіонах наступила пора тематичних фестивалів.
В наші дні рисове виробництво повністю механізовано і не має нічого спільного з тим, як це відбувалося ще в минулому столітті. Мета свят – відновити традиційні способи вирощування та збору рису, що став невід’ємною частиною життя людей в дельті річки Ебро (Каталонія, провінція Таррагона).HelloDolly

Рисові ярмарки проводяться тут протягом кількох останніх років, залучаючи гостей і завершуючи літній туристичний сезон, повідомляє Espanarusa. Цього року на відвідувачів чекають 28 вересня о Сан-Хауме-д’Енвеха (Sant Jaume d’Enveja), 5 жовтня – в Ампоста (Amposta). При цьому гастрономічні дні рису пройдуть в Амполья (La Ampolla, 21 вересня – 5 жовтня) і Aмпосте (з 1 по 31 жовтня).

Ярмарки покажуть, як за старих часів вирощували рис: як жали серпами рисові поля, як перевозилися снопи з місця збору врожаю і як зрештою добувалося готове рисове зерно. Програма також включає концерти фольклорної музики, ігри, конкурси, дегустації різних сортів рису і страв на його основі.

Нагадаємо, що рис – це азійський злак, який широко використовується у кухні майже усіх країн Азії, а також великої популярності він набув і в Іспанії, де з нього готують дуже багато традиційних страв.

МОСОБЛСТРОЙКА – строительство в орехово-зуево, егорьевске, шатуре, воскресенске,  раменске.

Оцініть нас!
[Загалом: 0 Середня: 0]

Від admin