Національна кухня Тунісу

Туніська кухня відчула в собі французьке, арабське, середземноморське і близькосхідне вплив на страви. Кожен гість обов’язково знайде в меню щось для себе, в залежності від уподобань. Свіжі морепродукти і традиційні страви, такі як креветки і овочеве рагу, приправлені коріандром, тмином і чилі, готують і найкраще в ресторанах в районі марини. У старому місті і туристичній зоні багато ресторанів, де подають національні харісса, ойджу, шакшуку і десерт макруд, допоможуть перетворити ваш відпустку в Хаммаметі ще і в яскравий гастрономічний тур.

Коли їхати

Погода і температура води в морі біля Хаммамета залежить від пори року. Найспекотніші місяці – червень, липень і серпень, і це ідеальний час для любителів сонця. Більш комфортні умови очікуються в травні і вересні.

На чому пересуватися по місту

Гостям готелів пропонують міні-поїзд, що курсує до центру Хаммамета і морської набережної. Це відмінний спосіб насолодитися пейзажами узбережжя без необхідності ходити під жарким сонцем. Якщо мета прогулянки – огляд визначних пам’яток, то доведеться пройтися пішки. Також в місті є таксі. Але ми б рекомендували скоритатися велосипедом, адже це екологічний та доступний вид транспорту за допомогою якого можна оглянути дуже багато чого.

Детские экскурсии в Днепре, экскурсии для детей – новое представление об экскурсиях.

Цікаві новини