Свіже м’ясо, овочі, часник, морепродукти і оливкова олія першого віджиму – основа кухні Майорки. Ви можете сходити в дорогий ресторан, або замовити пару страв в сімейної таверні, де вважають за краще обідати місцеві жителі – результат все одно перевершить всі очікування. На острові готують смачно і зовсім справедливо роблять з їжі культ.

Долучитися до місцевих гастрономічним традиціям можна в ресторані Flanigan, що відкрився три десятиліття тому і завоював за цей час репутацію одного з найкращих закладів на острові. Рибні страви від місцевого шефа вище всяких похвал, а яблучний торт на десерт повинен стати обов’язковим пунктом вашої кулінарної програми.
Sa Roqueta часто називають маленьким музеєм. Заклад обставлено старовинними меблями з натурального дерева, стіни прикрашені картинами художників з Майорки, а страви, представлені в меню, подавалися на острові протягом декількох сотень років.

У Meson La Villa ідеально готують молоду баранину, приправляючи її ароматними травами. Винна карта закладу дозволяє провести в ньому будь-який захід – від романтичної вечері до дружніх посиденьок.
Любіть висококласний сервіс і звертаєте увагу на зірки на вивісках? Володар мишленовских, Santi Taura на Майорці готовий запропонувати вашій увазі кухню «від кутюр». Авторські рецепти можна оцінити, замовивши страви з дегустаційного меню, а вибір напоїв – познайомившись з винною картою.
І все ж Майорка – це Іспанія, а Іспанія – це тапас. Кращий ресторан, де традиційні закуски подаються особливо різноманітно називається La Boveda. Ви знайдете в тапас-меню креветки і мідії, кальмари і хамон, сири і навіть паелью.

Оцініть нас!
[Загалом: 0 Середня: 0]

Від admin