Риба взагалі і килька зокрема є важливим інгредієнтом кухні Естонії. На честь цього в приміщеннях Естонського морського музею – вежі Товста Маргарита – відкрилася виставка “Таллін – столиця кільки “.HelloDolly

Кільку в Естонії почали солити після Північної війни. А на промислове виробництво перейшли після того , як два таллінських вчителя , служив для кращого смаку кільку не в бочку , а в скляну банку , повезли її в Петербург продавати на ринку , зацікавивши цим кількох підприємців .

Відвідати виставку буде можна до 28 вересня. Вона не тільки познайомить з підводним світом Балтійського моря , але і дозволить продегустувати кільку в тематичному кафе на даху Толстой Маргарити.

Оцініть нас!
[Загалом: 0 Середня: 0]

Від admin