Як переїхати до Нової Зеландії ч. 2

Підстави для отримання ВНЖ

Іноземний громадянин, який вступив в законний шлюб з жителем Нової Зеландії, має право отримати посвідку на проживання після двох років спільного проживання. Весь цей час контролюючі органи спостерігають за парою і вона зобов’язана надавати докази того, що шлюб не є фіктивним.
Статус резидента отримують особи, які інвестували в економіку країни не менше півтора мільйона новозеландських доларів. До іншим вимогам в цьому випадку відноситься вік інвестора – не більше 65 років, і перебування його в країні як мінімум 146 днів в кожен з трьох останніх років. Знання англійської також входить в число необхідних умов. Послаблення вводяться для бізнесменів, які вклали понад 10 млн. Доларів. Такі претенденти ВНЖ можуть бути старше 65 років і зобов’язані знаходиться в країні маорі лише протягом 44 днів в році.
Якщо іноземний громадянин відкрив в країні власний бізнес зі статутним капіталом від 100 тис. Новозеландських доларів і забезпечив його успішний розвиток протягом хоча б двох років, він має право стати претендентом ВНЖ. У разі збільшення статутного капіталу до півмільйона, на статус резидента бізнесмен може претендувати вже через півроку.

Всі роботи гарні

Новозеландський вид на проживання для кваліфікованих фахівців, що бажають працювати в країні, надається претендентам, чия анкета задовольняє особливим вимогам. Для початку на сайті Імміграційної служби країни маорі доведеться заповнити опитувальник про освіту, рівень володіння англійською, віці і досвіді роботи за вказаною спеціальністю. Ті, хто набрав 100 і більше балів можуть взяти участь у другому турі відбору, відправивши попередньо пакет документів, який підтверджує всі зазначені про себе відомості в першому опитувальному аркуші.

Громадянство. З чого почати?

Отримати громадянство Нової Зеландії без проблем можуть всі народилися на її території до 2006 року особи, або ті, хто має новозеландські коріння. Всім іншим жителям Росії, бажаючим відправитися в далеку Полінезії на ПМЖ, доведеться пройти процес натуралізації. Він займає досить тривалий період і інтеграція в тутешнє суспільство досить складна. Здобувач зобов’язаний:

  • Володіти англійською мовою на прийнятному для розуміння і спілкування рівні.
  • З’являтися повнолітнім і не мати проблем з законом і судимостей.
  • Бути фінансово забезпеченим.
  • На момент подачі документів на громадянство постійно проживати не менше трьох років на території Нової Зеландії.
  • Думайте самі, вирішуйте самі
  • Жити в Новій Зеландії і мати її громадянство можна, не відмовляючись від громадянства Росії. Навіть вид на проживання забезпечує людині право не тільки постійно перебувати в країні, але і отримувати безкоштовне медичне обслуговування, вчитися і користуватися різними пільгами.
  • Російська діаспора на островах налічує близько 20 тис. Чоловік. Основна частина її живе в Окленді і передмістях. Лікарі та економісти, інженери і вчителі, російські іммігранти дуже задоволені своїм становищем і єдине, що їм хотілося б іноді змінити, це географічне положення Нової Зеландії, розташованої так далеко від історичної батьківщини.

Компания “Prof Of Stroy” является молодым дистрибьютором ведущих производителей Строительные и отделочные материалы в России и Европе.

Цікаві новини

  • Як дістатися з Вільнюса до Варшави ч. 2Як дістатися з Вільнюса до Варшави ч. 2 Столиці Литви і Польщі за європейськими мірками знаходяться досить далеко один від одного. Щоб подолати розділяють їх 450 кілометрів, […]
  • Узбережжя КитаюУзбережжя Китаю На узбережжі Китаю спрямовуються бажаючі відпочити на курортах, займають 18000-кілометрову берегову лінію, а також познайомитися з […]
  • Найвищий гірськолижний курорт Європи ч. 2Найвищий гірськолижний курорт Європи ч. 2 Австрія: самі високогірні гірськолижні курорти в Європі Австрійські Альпи - це не тільки ідеальні гірські пейзажі і ідилічні пасторальні […]