Китайська кухня настільки асимілювалася в кулінарні традиції різних країн, що з’їсти качку по-пекінськи можна тепер в будь-якому місті світу. І все ж автентичність китайської кулінарії найкраще відчути на батьківщині численних страв, які пропонуються сьогодні і москвичеві, і парижанинові, і чикагці прямо біля власного ганку.

У Чунціні таких закладів безліч, і вам доведеться вибирати лише виходячи з власних уподобань в сенсі сервісу, інтер’єру, комфорту і вартості страв у меню:

У «Маленькому лебеді» на проспекті Чжігуан добре готують м’ясо, тушковане з овочами. Бонусом виступає розкішний вид на річку Янцзи.
Заклад, назва якого в перекладі з китайського звучить як «Овечка, їсти рибу», здатне здивувати і гурмана, і любителя східної історії. У ресторані подають страви, вигадані імператорами або названі відомими мандрівниками. Їжа, аналогічна тій, що подають в «овечка», користувалася популярністю ще в аристократів династії Юань. Знайти заклад дуже просто – слід пройти через ворота саду Чжуцзян на проспекті Чжігуан.
Класику гастрономічного жанру Чунцина тушковане м’ясо з овочами можна покуштувати і в мережі ресторанів Таньйінсюн. Їх в місті налічується близько десятка і в кожному подають ще і рибу, рис, солодощі і супи.

Оцініть нас!
[Загалом: 0 Середня: 0]

Від admin