Як тільки ваш літак приземлиться на острові Крит, тут же забудьте про всі обмеження в їжі (дієтах, правило «не їсти після 6 вечора» і т. Д.) І насолоджуйтеся кулінарними традиціями греків.

Заради інтересу можна кілька разів сходити в ресторани авторської грецької кухні, де працюють прославлені кухарі, які готують страви за старовинними, видозміненим на свій смак рецептами. Мінімальний рахунок, який виставлять за вечерю в такому ресторані, складе близько 15 євро. Трохи дорожче (приблизно 20 євро) візьмуть з гостя в традиційній грецькій таверні, де їдять самі місцеві жителі. Їду тут готують власники закладу, які ретельно стежать за якістю використовуваних продуктів. Порції в тавернах подають величезні. Правда, страви настільки смачні, що розміру порції не помічаєш.

Оригінальні автентичні ресторанчики розташовуються на оливкових фермах, де не просто проводять екскурсії, на яких розповідають про збирання та переробку оливок, а й організовують різні майстер-класи. Перекусити після декількох годин навчання можна в ресторанах, де подають страви тільки з екологічних продуктів, часто вирощених тут же – на фермі. Вартість обіду в таких садибах буде вище, ніж в ресторанах міста.

Щоб трохи заощадити, туристи харчуються в вуличних кафе і кіосках. У закладах під назвою гірадзіко продаються соковиті шашлики (3-5 євро), в бугадзізіко – смачні маленькі пиріжки з різною начинкою (максимум 3 євро за штучку).

Интернет-магазин каинов в Киеве, купить электрический камин продажа по оптовым ценам и в розницу.

Оцініть нас!
[Загалом: 0 Середня: 0]

Від admin