Починаючи з лютого в Марселі стартують майстер- класи з приготування вишуканих страв. Вони побудовані у формі коротких практичних занять і відмінно підходять для туристів.HelloDolly

Курси , організовувані студією Cook & go , будуть проходити за адресою: rue Henri Fiocca , 3 . Їх проводить Ксавьє Валнет – марсельський “зоряний” шеф , відомий своїми кулінарними експериментами в стилі ф’южн. Найближчий майстер- клас відбудеться 2 лютого в 19:00 і буде присвячений приготуванню суші по -французьки. Туристи навчаться робити роли з молодою спаржею і козячим сиром , сашимі з креветок з лавандою і суші з карпаччо з яловичини . Вартість участі – 49 євро.

Наступне заняття відбудеться 20 лютого, повідомляє соб. кор. Travel.ru . На ньому учасникам розкажуть , як робити американські бейгли ( кренделі ) у французькому стилі – c праліне , шоколадним кремом і манговим мусом . Вартість участі – 39 євро. Під час занять туристам безкоштовно запропонують напої , які підходять до страв майстер -класу.

Оцініть нас!
[Загалом: 0 Середня: 0]

Від admin