Виноробний регіон Аргентини познайомить з місцевою кухнею

В аргентинській провінції Мендоса, відомої виробництвом вишуканих вин, створена спеціальна програма Rutas Gastronomicas, яка об’єднує всі гастрономічні тури регіону.

У проекті беруть участь більше 600 ресторанів місцевої кухні, десятки винних погребів і невеликі домашні кафе, що пропонують оливкова олія, мед і козячий сир власного виробництва. Всі пункти маршруту розподілені по 8 номінаціями: “п’ятизірковий кухня”, “авторська кухня”, “тематична кухня”, “місцева кухня”, “сільський ресторан”, “гірська кухня”, “кулінарний напрям” і “кухня і вино”.

Кулінарні тури стануть доповненням до винних маршрутами, вже зараз привертає в регіон безліч гостей. А для того, щоб туристам було легше організувати свою поїздку, їм також будуть запропоновані спеціальні пакети від місцевих готелів і схематичні карти з описом всіх пунктів маршруту та інших цікавих екскурсій.

Мендоса (Mendoza) знаходиться в 970 кілометрах на північний захід від Буенос-Айреса і в 470 кілометрах на північний захід від Кордови. Дістатися сюди з цих міст, а також з Сантьяго-де-Чилі, до якого всього 180 кілометрів по прямій, можна на автобусі (від 7 до 12 годин шляху).