У Нячанг мандрівники з наших широт їдуть, щоб спробувати місцеві морепродукти, яких тут дуже багато. У ресторанах подають страви з медуз, суп з черепахи, креветок і лобстерів і багато іншого. Вартість таких страв починається від 233000 донгів (10 доларів). Середній чек в пристойному ресторані Нячанга становить 525000-700000 донгів (22-30 доларів). Можна замовляти їжу в фуд-кортах місцевих торгових центрів. Обід обійдеться в 80000 донгів (3,5 долара).
Якщо бюджет обмежений і не дозволяє щодня харчуватися в дорогих ресторанах, то можна пару раз дозволити собі перекусити у в’єтнамських забігайлівках, які вважають за краще місцеві жителі. Комплексний обід тут складається з першого, другого і напою. Коштує це задоволення приблизно 35000 донгів (1,5 долара).
Славиться Нячанг і великою кількістю соковитих тропічних фруктів, які продаються і на ринках, і в супермаркетах. 1 кг величезних манго варто 24500 донгів (трохи більше долара), 1 ананас – близько 14000 донгів (60 центів), 1 кг Мангостин – 10500 донгів (45 центів) в період збору їх врожаю, тобто в липні. Зустрічається в продаж в Нячанге і надмірно пахучий фрукт дуріан. За 1 кг дуріана просять від 52500 донгів (2,25 долара).