З 26 по 29 квітня в парку Toyosuna , розташованому приблизно в годині їзди від центру Токіо , проходитиме фестиваль карааге – традиційної смаженої курки по -японськи. Відвідувачам свята запропонують скуштувати понад 30 варіацій цієї смачної страви .HelloDolly
Для того щоб приготувати карааге , курку ріжуть на дрібні шматочки, потім маринують в суміші соєвого соусу , часнику та імбиру , панірують у картопляному крохмалі і смажать у фритюрі. Її прийнято подавати зі свіжими овочами або пагонами бамбука на пару. На фестивалі кухарі з різних регіонів Японії продемонструють своє мистецтво , і туристи зможуть порівняти , де карааге готують смачніше – на Хоккайдо або в Йокогамі. Дві порції карааге коштуватимуть 600 ієн ( 210 рублів) , чотири – 1000 ієн ( 350 рублів). Фестиваль чекає гостей з з 10:00 до 17:00.