Як переїхати на Кіпр ч. 2

Бізнес-плани

На території грецької частини острова Кіпр створені сприятливі умови для ведення бізнесу іноземцями. Вигоди відкриття власної справи тут цілком очевидні: знання іноземної мови не обов’язкове, можливість для імміграції всіх членів сім’ї бізнесмена присутній, а податки і умови роботи дуже лояльні в порівнянні з іншими країнами в регіоні.

Щоб влада Кіпру дозволили здобувачеві відкрити власну справу, він повинен підтвердити наявність достатнього особистого капіталу, набутого законним шляхом. Розмір банківського рахунку, необхідного для відкриття підприємства, визначається місцевими органами влади і залежить від виду діяльності і регіону, але статутний капітал новостворюваної компанії повинен бути не менше 100 тисяч доларів.

Для того, щоб переїхати жити на Кіпр в якості засновника компанії, крім фінансів належить представити документи про кваліфікацію або освіту, підтвердження права власності на нерухомість або її оренду, медичну страховку та результати лікарського обстеження і довідку про відсутність судимостей.

Легальне проживання на Кіпрі з метою ведення та розвитку бізнесу протягом п’яти років дає іноземцю право отримати постійний ВНЖ, а ще через два роки – кіпрське громадянство.

Північний Кіпр і мінімум формальностей

Північна частина острова Кіпр надає потенційним іммігрантам особливо лояльні умови для отримання посвідки на проживання. Приїхати сюди громадяни Росії мають право вже при наявності чинного закордонного паспорта. Віза до Турецької Республіки Північного Кіпру жителю Російської Федерації не потрібно. Навіть будучи в статусі туриста, ви маєте право подати заяву про надання тимчасового дозволу на проживання. Зазвичай розгляд питання відбувається в місячний термін.

Для отримання постійного виду на проживання іноземцю доведеться прожити на північному Кіпрі 10 років з тимчасовим дозволом і дотримуватися при цьому всі міграційні та внутрішні закони країни.

Купівля нерухомості в північній частині острова Афродіти надає право отримання статусу тимчасового резидента автоматично. Через 6 років ВНЖ аплікант отримує всі права постійного резидента.

Где находятся организации http://gde.org.ru/ предприятия, организации, справочник по городам России, Казахстана и Украины.

Цікаві новини

  • Найдорожчий курорт Іспанії ч. 2Найдорожчий курорт Іспанії ч. 2 Під піками Сьєрра-Бланки Білі вершини гір служать чудовим тлом для красивих пляжів, розкішної набережній і причалів марини, з […]
  • Найвищий гірськолижний курорт Європи ч. 2Найвищий гірськолижний курорт Європи ч. 2 Австрія: самі високогірні гірськолижні курорти в Європі Австрійські Альпи - це не тільки ідеальні гірські пейзажі і ідилічні пасторальні […]
  • Подорож до Лівану ч. 2Подорож до Лівану ч. 2 Готелі Лівану У Бейруті відкрито безліч готелів, в числі яких і "п'ятірки" зі світовими іменами, і автентичні близькосхідні готелі, і […]