Буженина по-верховинськи

02.11.2011 Від admin

Необхідні продукти на 1 порцію: свини­на 250 г, сіль 2 г, часник 8 г, перець червоний молотий 2 г, кмин 1 г, капуста тушкована 100 г, зелень петрушки 3 г.HelloDolly

Куски свинини вагою до 2 кг солять, шпигують часником, нати­рають червоним молотим перцем, посипають товченим кмином і тушкують в духовці при температурі 200—250° С до готовності. Під час тушкування корейку періодично поливають гарячим жиром та со­ком, що виділяється з м’яса. При необхідності доливають трохи води.

Готову буженину рум’яного кольору нарізають по два куски на порцію. Подають гарячою з кнедлями, нарізаними скибками, та туш­кованою капустою, поливають соком, що виділився при тушкуванні м’яса і прикрашають зеленню петрушки.


Цікаві новини

  • Мадейра запрошує на карнавалМадейра запрошує на карнавал З 26 лютого по 5 березня на Мадейрі буде проходити карнавал , один з найвеселіших і видовищних у Португалії. Його історія почалася ще в […]
  • Різдво в ТаллініРіздво в Талліні Назва цього міста перекладається по-різному, але саме для нього відповідне - «зимовий місто». І хоч Таллін чудовий у будь-який час року, […]
  • Традиції АвстраліїТрадиції Австралії Існуюча в деякій ізольованості від решти всього світу, Австралія знаменита не тільки своїми унікальними природними чудесами і тваринами, […]
Оцініть нас!
[Загалом: 0 Середня: 0]