Буженина по-верховинськи

02.11.2011 Від admin

Необхідні продукти на 1 порцію: свини­на 250 г, сіль 2 г, часник 8 г, перець червоний молотий 2 г, кмин 1 г, капуста тушкована 100 г, зелень петрушки 3 г.HelloDolly

Куски свинини вагою до 2 кг солять, шпигують часником, нати­рають червоним молотим перцем, посипають товченим кмином і тушкують в духовці при температурі 200—250° С до готовності. Під час тушкування корейку періодично поливають гарячим жиром та со­ком, що виділяється з м’яса. При необхідності доливають трохи води.

Готову буженину рум’яного кольору нарізають по два куски на порцію. Подають гарячою з кнедлями, нарізаними скибками, та туш­кованою капустою, поливають соком, що виділився при тушкуванні м’яса і прикрашають зеленню петрушки.


Цікаві новини

  • Екскурсії в ПеруЕкскурсії в Перу Існує небагато країн, які зберігали б так багато загадок, як Перу - країна нащадків древніх інків. Чудеса і таємниці цієї країни можна […]
  • Куди сходити в БолоньїКуди сходити в Болоньї Площі Болоньї, культові споруди, пам'ятки і пам'ятники, у тиші музейних залів, шопінг по-болонськи, смачні точки на карті ы […]
  • Єгипетська зимаЄгипетська зима У найхолоднішому місяці, лютому, температура повітря в цій арабській державі не опускається нижче +18 градусів за шкалою Цельсія. Вода ж у […]