Буженина по-верховинськи

02.11.2011 Від admin

Необхідні продукти на 1 порцію: свини­на 250 г, сіль 2 г, часник 8 г, перець червоний молотий 2 г, кмин 1 г, капуста тушкована 100 г, зелень петрушки 3 г.HelloDolly

Куски свинини вагою до 2 кг солять, шпигують часником, нати­рають червоним молотим перцем, посипають товченим кмином і тушкують в духовці при температурі 200—250° С до готовності. Під час тушкування корейку періодично поливають гарячим жиром та со­ком, що виділяється з м’яса. При необхідності доливають трохи води.

Готову буженину рум’яного кольору нарізають по два куски на порцію. Подають гарячою з кнедлями, нарізаними скибками, та туш­кованою капустою, поливають соком, що виділився при тушкуванні м’яса і прикрашають зеленню петрушки.


Цікаві новини

  • З Флоренції до Ріміні на машиніЗ Флоренції до Ріміні на машині Якщо ви звикли подорожувати своїм ходом, то кращого варіанту, ніж поїздка на машині, вам не знайти. По-перше, це прекрасна можливість […]
  • Транспорт в АндорріТранспорт в Андоррі Першим транспортом стане той, на якому ви доберетеся з аеропорту Барселони до готелю. З першого і другого терміналів міжнародного […]
  • Життя на КарибахЖиття на Карибах Для більшості людей Карибські острови - це батьківщина пригод, піратів, рому, сигар, пристрасних танців і розміреного життя. Все це […]
Оцініть нас!
[Загалом: 0 Середня: 0]