Курчата по-верховинськи

01.11.2011 Від admin

Дуже смачна страва гуцульської кухні.

Необхідні продукти: курчата 250 г, маргарин 10 г, сіль 3 г. Для соусу — гриби сушені 10 г, цибуля 15 г, смалець 5 г, борошно 5 г, сметана 20 г, вода або бульйон 50 г, зе­лень петрушки.HelloDolly

Курчат рубають по 2—3 куски на порцію і обсмажують. Тушки курчат треба попередньо прокип’ятити протягом 10—15 хвилин.

Окремо готують грибний соус, для чого сушені гриби перебирають, замочують, промивають і відварюють. Відварені гриби нарізають дріб­ними шматочками, смажать, додають цибулю, борошно, сметану, воду або бульйон і доводять до кипіння.

Обсмажені курчата заливають соусом і тушкують протягом 7 хв.

Подаючи на стіл, у тарілку з картопляним пюре кладуть сма­жені курчата разом з соусом і прикрашають зеленню петрушки.

Читайте також  Банош – частина гуцульської душі

Цікаві новини

  • Що подивитися в Італії? Колізей, Піза, ЕтнаЩо подивитися в Італії? Колізей, Піза, Етна Турпотік з України до Італії в 2016 році зріс на 5,3%, а в середньому тут буває більше 48 мільйонів чоловік в рік. З пляжних курортів […]
  • Що подивитися в РагузіЩо подивитися в Рагузі Рагуза - прикраса Сицилії, яке славиться своїми мальовничими краєвидами та архітектурною спадщиною. У це місто приїжджають ті, хто цінує […]
  • Найкрасивіший курорт Туреччини ч. 1Найкрасивіший курорт Туреччини ч. 1 Популярне російськими туристами напрямок для пляжного відпочинку, Туреччина улюблена мандрівниками різного віку в тому числі і тому, що […]
Оцініть нас!
[Загалом: 0 Середня: 0]